Lidt om os !

 

 

Vi hedder Lena og Peter!

 

 

Jeg (Lena), har nu i over 25 år opdrættet hunde. Jeg startede med gravhunde og da interessen for hundeopdræt holdt ved, fortsatte jeg så med andre racer.

Jeg bruger stadig det meste af min tid sammen med hundene.

Peter er til dagligt udearbejdende som elektronikmekanikker, og når han så kommer hjem, hjælper han til med hundene, hovedsagligt med aktivering og leg og de mange fornyelser som nu det kræver, for at give vores dyr de bedste vilkår, såsom gynger, rør og andet legetøj.

Vi gør alt for at følge den danske lovgivning og derfor har vi begge gennemgået de lovpligtige kurser i erhvervsmæssig hundehold, det var så absolut ikke nødvendigt at vi begge fik den uddannelse men vi syntes at det var en rigtig god ting at vi begge gennemgik denne uddannelse for at kunne supplere hinanden efterfølgende. Vi har lagt kopier af vores uddannelsesbeviser fra Dansk Kennel Klub ind her nedenfor så man kan se det.

 

 

For os gælder det om at lave et godt og seriøst arbejde hvor hunde samt regler bliver prioriteret højst.

 

Alt dette kan vi ikke klare selv derfor har vi også folk til at hjælpe os, derfor har vi også 1 ung pige og en ung mand ansat på fuld tid til at varetage nogen af de mange opgaver der nu er.

Vores unge pige har selvfølgelig gennemgået en uddannelse først på et grundforløb på teknisk skole og efterfølgende som dyrepasserassistenter hvilket er en 2 årig uddannelse.

Vi har skrevet lidt om vores ansatte kasserne her under.

 

 

Så ja - Vi er så utrolig glade for at have dem her hos os for de gør bare et kæmpe arbejde med hundene dagligt, her taler vi om aktivering, socialisering og ikke mindst den daglige rengøring.

Når de så ikke er her - så er de nogen gange ude på kurser eller besøger andre steder med hunde bare for at dygtiggøre sig.

Her på dette billede ses Natasja på et kursus ved Kolding Fjord hvor hun brugte en dag sammen med Royal Canin  for at lære om  kost og ernæring og sammensætningerne i de forskellige fodertyper,                                                  helt fra vores tæver er drægtige til det første foder vi giver vores hvalpe.

 

 

    

Da vi selv synes at vores hunde verdens kønneste og bedste tager vi jævnligt på udstilling med dem og med mange fine resultater. 

Vi lægger stor vægt på at hundene kommer ud til de helt rigtige og kærlige hjem.

    

 

 

Kunne I evt. være interesseret i en af vores hvalpe er I velkomne til at kontakte os på e-mail på følgende adresse: hejlena@get2net.dk